Actualidad / Formaciones
Aplicacions de les fonts alternatives de proteïna en el sector agroalimentari
16 de junio de 2022 / 9:00 - 13:00
![](https://www.covb.cat/wp-content/uploads/2022/06/shayda-torabi-3iexvMShGfQ-unsplash-1-683x1024-1.jpg)
- Este evento ha pasado.
El objectiu de la jornada es presentar exemples de possibles aplicacions de les proteïnes alternatives (vegetals, microalgues, insectes, de fermentació, etc.) en alimentació humana i animal.
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/cfe4f8bc-80fa-1d5d-527e-2befac108207.png)
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/0a000af8-7a55-8180-658e-10a35d0ee978.png)
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/bd10ff7a-1dfd-4113-4bb0-a9e2f943df1b.png)
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/463ff97e-1894-e557-ba75-58337dec7bc8.png)