Actualitat / Formacions
AVHIC: Les claus de l’aprofitament alimentari per restaurants: estratègies de prevenció, nova normativa i beneficis corporatius
02 de novembre de 2022 / 16:00 - 19:00
![](https://www.covb.cat/wp-content/uploads/2022/10/avhic.jpg)
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Un curs per a entendre els beneficis ambientals, socials i econòmics de la reducció del malbaratament alimentari en negocis de restauració; aprendre a identificar, quantificar i les millors estratègies per aprofitar al màxim els aliments, i descobrir les novetats normatives.
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/cfe4f8bc-80fa-1d5d-527e-2befac108207.png)
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/0a000af8-7a55-8180-658e-10a35d0ee978.png)
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/bd10ff7a-1dfd-4113-4bb0-a9e2f943df1b.png)
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/463ff97e-1894-e557-ba75-58337dec7bc8.png)
![](https://mcusercontent.com/c131463000c5688473b8b34ba/images/ae0f967a-ef5b-9186-1119-898ca601244f.png)