Actualitat / Formacions
Curs online: Gestió d’al·lergògens en empreses del sector alimentari de la OCV
16 de gener de 2025 - 15 de febrer de 2025
La indústria alimentària afronta el repte d’identificar, gestionar i controlar les substàncies que provoquen al·lèrgies i intoleràncies. Aquest curs, disponible a la plataforma formativa de la OCV, té com a objectiu proporcionar els coneixements i eines necessàries per millorar la seguretat alimentària en aquest àmbit.
Objectius principals:
- Remarcar els requisits específics relacionats amb les substàncies al·lergògenes segons els productes i mercats.
- Establir un sistema integral de gestió de seguretat alimentària.
- Identificar aspectes clau de validació dels processos.
- Millorar els sistemes de transmissió de la informació al consumidor mitjançant etiquetes i fitxes tècniques.
Autor del curs:
Álvaro Mateos Amann, llicenciat en Veterinària per la UCM, amb àmplia experiència en assessorament a la indústria alimentària i seguretat alimentària. Actual president del Col·legi Oficial de Veterinaris de Bizkaia.
📅 Dates: Del 16 de gener al 15 de febrer de 2025.
💻 Durada: 10 hores.
💰 Preu: 40 €. Exclusiu per a col·legiats/des.
Inscriu-t’hi ara i potencia la teva expertesa en seguretat alimentària!