COVB

Actualitat / Formacions

Curs online: Gestió d’al·lergògens en empreses del sector alimentari de la OCV

16 de gener de 2025 - 15 de febrer de 2025

La indústria alimentària afronta el repte d’identificar, gestionar i controlar les substàncies que provoquen al·lèrgies i intoleràncies. Aquest curs, disponible a la plataforma formativa de la OCV, té com a objectiu proporcionar els coneixements i eines necessàries per millorar la seguretat alimentària en aquest àmbit.

Objectius principals:

  • Remarcar els requisits específics relacionats amb les substàncies al·lergògenes segons els productes i mercats.
  • Establir un sistema integral de gestió de seguretat alimentària.
  • Identificar aspectes clau de validació dels processos.
  • Millorar els sistemes de transmissió de la informació al consumidor mitjançant etiquetes i fitxes tècniques.

Autor del curs:
Álvaro Mateos Amann, llicenciat en Veterinària per la UCM, amb àmplia experiència en assessorament a la indústria alimentària i seguretat alimentària. Actual president del Col·legi Oficial de Veterinaris de Bizkaia.

📅 Dates: Del 16 de gener al 15 de febrer de 2025.
💻 Durada: 10 hores.
💰 Preu: 40 €. Exclusiu per a col·legiats/des.

Inscriu-t’hi ara i potencia la teva expertesa en seguretat alimentària!